Tak for året der gik

Kære Venner, læsere og lyttere jeg ønsker jer et lykkebringende nytår og takker for det forgangne år 🍾🥂 Jeg har haft et vidunderligt bog-år, hvor jeg blandt andet var med i God morgen Danmark 🎬; vandt Mofibo prisen for årets bedste lydbog i kategorien Romance; og Mathilde & Andreas opnåede inden for den første måned 4,6 i rating🏆og at være blandt de mest lyttede på Mofibo 🎧. Desuden udkom min roman ‘Helenes krig’ på Engelsk i alle ‘Mofibolande’. Den sidste nyhed er at Sara og August ligger blandt de ti mest lyttede i katagorien Romance på Mofibo. Kæmpe tak for jeres opbakning til mit forfatterskab; jeg håber vi kan fortsætte samarbejdet i det nye år 🥳🤩

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: