Hurra til nomineringer Mofibo Award 2022

Jeg har fået den glædelige nyhed, at jeg i år er nomineret med hele to titler til Mofibo Award 2022 i kategorien Romance. Det er stort! De udvalgte er baseret på de mest lyttede og de mest populære lydbøger i det år, der er gået.
Det ville glæde mig meget, hvis I vil stemme på mig. Det kan hjælpe mig frem til den endelige jury-afstemning, som jeg sidste år var heldig at vinde. Hvis du vil hjælpe mig så stem på: Mathilde og Andreas (findes som den sidste i kategorien). Det er ikke lige meget hvilken af mine bøger du stemmer på, da titlerne desværre kan udradere hinanden. På forhånd tak for jeres hjælp.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: