Bøger på vej

Til efteråret på Mofibo/Storytel

Jeg skriver på fortsættelsen til ‘Sara og August’ – dvs på tredie bind i serien om familien Holmgreen. Bogen har en foreløbig titel: ‘Mathilde og Andreas’. Bogen handler om Mathilde, der vokser op i Aabenraa og siden flytter til København i 1971. Hun bor sammen med den mystiske Heinrich fra Tyskland. Vores anden hovedperson er Andreas, som vokser op i Øst-Berlin, DDR. Han prøver at få det bedste ud af tilværelsen under det forhadte styre. En dag møder han Mathilde ved en tilfældighed, og det kommer til at ændre deres liv. Hvordan? Ja det må du vente lidt med at finde ud af … Om alt går efter planerne udkommer såvel papirbog som lydbog i efteråret 2022.

Følg med her på min hjemmeside, eller på facebook: www.facebook.com/ventpaamigmarie

Jeg har den glæde, at mange læsere skriver til mig. Det er opmuntrende at høre jeres mening om mine bøger, så skriv endelig, hvis du har noget på hjerte:  mail@pernille-juhl.dk.

Kontakt mig

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har:

  • En mening om mine bøger
  • Vil bestille mig til et foredrag
  • Vil bestille signerede bøger
  • Har spørgsmål

Scroll til toppen

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: