Bøger på vej

Udgives 1/11 22 på Mofibo & Peoples

Mathilde og Andreas er tredje bind i serien Alt det der skiller os. En spændingsfyldt historisk serie om at træffe svære valg og gøre det rigtige. Mathilde, der er datter af Sara og August fra seriens andet bind, møder Andreas første gang, da hun er på en tur til Østberlin med sin far i 1961. Mødet får stor betydning for hende, og da hun senere som ung jurastuderende flytter til København, får hun mulighed for at tage til Østtyskland og se Andreas igen. Men samtidig møder hun en anden mand, som ændrer hendes liv – og som sætter hende i en situation, der kan ende med at blive fatal.

Andreas vokser op i DDR, Østberlin i en tid med mange politiske spændinger i verden. Da han er 15, etableres muren, og Andreas´ bror forsøger at flygte til Vestberlin. Det får betydning for Andreas, der anses for medskyldig og bliver stemplet som landsforræder. Han forekommer mistænkelig i statens øjne, mister privilegier og udelukkes fra at tage en uddannelse. Men da han bliver kæreste med Elise, hvis far er højtplaceret i partiet, bliver hans liv lettere.

Gentagne møder i DDR ændrer både Mathildes og Andreas’ liv. Sammen udfærdiger de en plan om at få Andreas ud af det stærkt bevogtede og hermetisk lukkede land. Men det er et livsfarligt projekt, der kræver næsten overnaturlige kræfter.

Mathilde og Andreas er en gribende kærlighedshistorie om to mennesker, der ender i en situation, hvor de hver især må beslutte, om de vil sætte livet på spil. Det er også sidste del af en familiekrønike og en historie om dramatiske historiske begivenheder, som har haft betydning for mange mennesker.

Bogen udkommer såvel papirbog som lydbog i efteråret 2022.

Følg med her på min hjemmeside, eller på facebook: www.facebook.com/ventpaamigmarie

Jeg har den glæde, at mange læsere skriver til mig. Det er opmuntrende at høre jeres mening om mine bøger, så skriv endelig, hvis du har noget på hjerte:  mail@pernille-juhl.dk.

Seneste blogindlæg

Kontakt mig

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har:

  • En mening om mine bøger
  • Vil bestille mig til et foredrag
  • Vil bestille signerede bøger
  • Har spørgsmål

Scroll til toppen

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: