Bøger på vej

Udgives 21/9 23

Anna vokser op i en landsby i Sverige, og i sin ungdom oplever hun flere hændelser, som får voldsom indflydelse på hendes egen og sin families hverdag. Hun må ofre sine drømme for familiens skyld, og det er svært at leve med. En dag kommer hendes danske fætter fra Haderslev til Stångby. Han må gå under jorden, fordi han er efterlyst frihedskæmper i Danmark.

Fætterens ankomst får store konsekvenser for Anna. Hun beslutter sig for at ledsage ham til Danmark, og det, der skulle have været en hurtig tur til København, ender helt anderledes end planlagt. På dramatisk vis forsvinder fætteren i den danske hovedstad, og tilbage står Anna alene i et fremmed og besat land. Hun vælger at tage til Haderslev for at opsøge sin familie, og det ender med, at hun bliver i byen.

Thomas er soldat i den tyske hær og efter at have været indlagt på lazaret og siden på rekreationshjem, får han lov at besøge sin familie i Dresden i 24 timer. Det skal siden vise sig at være den skæbnesvangre dag, hvor hans indtil da stort set uskadte hjemby bombes sønder og sammen.

Under kaotiske omstændigheder er Thomas presset til at træffe en hurtig beslutning. Han er nødt til at desertere for at redde sin 12-årige lillesøster. Sammen kæmper de sig gennem det krigshærgede Tyskland med Haderslev som mål, for det er her, deres danske gren af familien bor.

I Haderslev går de to flygtninge under jorden, og ad tilfældighedens veje mødes Thomas og Anna. Mødet får stor betydning for dem begge; og især Anna gennemgår en voldsom udvikling. Takket være hendes handlekraft lykkes det hende at redde Thomas’ liv, ikke bare én men flere gange.

Følg med her på min hjemmeside, eller på facebook: www.facebook.com/ventpaamigmarie

Jeg har den glæde, at mange læsere skriver til mig. Det er opmuntrende at høre jeres mening om mine bøger, så skriv endelig, hvis du har noget på hjerte:  mail@pernille-juhl.dk.

Kontakt mig

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har:

  • En mening om mine bøger
  • Vil bestille mig til et foredrag
  • Vil bestille signerede bøger
  • Har spørgsmål
Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: