Bøger på vej

Til efteråret på Mofibo/Storytel

Jeg er ved at redigere en genforeningsroman som jeg har skrevet for Mofibo og Storytel – den foregår under 1. verdenskrig. HELT kort: Dagmar bliver forlovet med sønderjyden og levemanden Erik, kort før han drager i krig for tyskerne (det var sønderjyderne jo tvunget til). Den dumdristige journalist  Johannes drager også i krig, og han har svært ved at forlige sig med at den skønne Dagmar er afsat til anden side. Dagmar skriver sammen med dem begge, for at lindre deres daglige oplevelser af krigens gru. Krigen udvikler sig, og det samme gør Dagmars forhold til de to mænd. Som altid er min roman ikke sort/hvid. Der begås faneflugt og andre usympatiske handlinger. Og Dagmar må helt til Berlin for at tage affære.

Jeg opdaterer dig snarest.

Det forventes at papirudgaven kommer til foråret. 

Følg med her på min hjemmeside, eller på facebook: www.facebook.com/ventpaamigmarie

Jeg har den glæde, at mange læsere skriver til mig. Det er opmuntrende at høre jeres mening om mine bøger, så skriv endelig, hvis du har noget på hjerte:  mail@pernille-juhl.dk.

Kontakt mig

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har:

  • En mening om mine bøger
  • Vil bestille mig til et foredrag
  • Vil bestille signerede bøger
  • Har spørgsmål

Scroll til toppen

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: