Bøger på vej

Og hvad arbejder jeg så på lige nu?

For øjeblikket arbejder jeg på en roman om Genforeningen (1920 – hvor Sønderjylland stemte sig hjem til Danmark). Den handler om H. P. Hanssens liv – og han er selve indbegrebet på ‘Mister Genforening’. Udgivelsen er berammet til 10. februar 2020.

I mangel af bedre får du et billede fra Folkehjem Åbenrå – hvor hans portræt hænger sammen med mange andre betydningsfulde danskere.

2019 er også året for jeg bliver ‘moderne’ – jeg har lyst til at skrive på noget ‘helt nyt’ – så efter ‘Genforening’ begynder jeg på en Mofibo thriller om makkerparret Hanne og Jesper, som er meget forskellige. De bor i Roskilde og vikles ufrivilligt ind i en række mysterier som ender med opklaringen af et mord.

Følg med her på min hjemmeside, eller på facebook: www.facebook.com/ventpaamigmarie

Jeg har den glæde, at mange læsere skriver til mig. Det er opmuntrende at høre jeres mening om mine bøger, så skriv endelig, hvis du har noget på hjerte:  mail@pernille-juhl.dk.

Seneste blogindlæg

Kontakt mig

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har:

  • En mening om mine bøger
  • Vil bestille mig til et foredrag
  • Vil bestille signerede bøger
  • Har spørgsmål