Hvad skriver jeg på i øjeblikket?

Folk spørger mig: Hvad skriver du på lige nu? 🌞Det vil jeg meget gerne svare på. Måske så du mig i efteråret i Go’ Morgen Danmark, hvor jeg var sammen med 86 årige Hans Peter Tams? 🌺 Hans Peter har en vanvittig personlig historie, som jeg er så heldig at have fået lov til at skrive.  Jeg skriver og skriver og er allerede snart halvvejs i bogen, som bliver en biografisk roman om 6 søskende fra 9 mdr. og op til 9 år som klarer sig uden voksnes hjælp i over et halvt år fra 1944-1945 i det krigshærgede Tyskland. Forbered dig på stærke sager! Det bliver utrolig læsning – grufuldt men også livsbekræftende ❤❤ Jeg stiler på udgivelse til næste forår 🤞🍀 Inden udgivelsen har jeg naturligvis ‘Den sandhed du vælger’ som udkommer til efteråret.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: