Om mig

Energi er vigtig for mig

I mange år har jeg fået energitilskuddet fra arbejdet som kemiingeniør og leder. Senere i livet har jeg fundet ud af, at min indre energikilde særligt næres ved at skrive.

Min første bog ‘Vent på mig Marie’ udgav jeg i 2013, og den handler om tiden under Første Verdenskrig og er stærkt inspireret af min farfars dagbøger. Siden er det blevet til 11 historiske romaner, hvori Sønderjylland primært er omdrejningspunktet. Mine sidste fem romaner er skrevet for Mofibo og forlaget Peoples og er såkaldte ‘Originals’. Flere er oversat til spansk og udgivet i Spanien samt Mexico og flere andre Sydamerikanske lande. Hvor ‘Frihed og ære’ er udgivet på tysk i Tyskland. Alle mine romaner er udgivet på papir, ebøger og lydbøger i Danmark.

I 2019 fik jeg sprog- og kulturprisen for min enestående evne til at beskrive sønderjyske skæbner, det glæder jeg mig stadig over.

I 2021 var jeg heldig at få ‘Mofibo award’ for årets bedste romance roman (Dagmar & Johannes).

Ud over at være forfatter og foredragsholder,  arbejder jeg som konsulent for fødevareindustrien og er auditor for Bureau Veritas.

Jeg holder meget af at fortælle om mine bøger og deres tilblivelse ved foredrag rundt om i landet. Jeg kommer både på biblioteker, foreninger og højskoler. Se mere under ‘Foredrag’.

Af interesser kan jeg nævne bridge (som jeg desværre har for lidt tid til) samt have- og friluftsliv.

Ellers bruger jeg naturligvis også meget tid på min dejlige familie: mine 2 børn Jeppe og Katrine, svigersønnen Andreas og barnebarnet Live samt min mand Henrik. Vi kan godt lide at rejse og opleve eksotiske ting.

Jeg har stor fornøjelse af at høre fra læsere, så du er altid velkommen til at skrive til mig. Se under kontakt.

Kontakt mig

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har:

  • En mening om mine bøger
  • Vil bestille mig til et foredrag
  • Vil bestille signerede bøger
  • Har spørgsmål
Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: