Når solen står højest på lydbog

Når solen står højest er blevet indtalt på lydbog af Malene Langborg, som har mange års erfaring indenfor faget. Resultatet er rigtig godt, og du kan finde en lille smagsprøve her. Lydbogen kan lånes på bibliotekerne – den er undervejs i skrivende øjeblik – så har de den ikke, så kan du blive skrevet op. Nota får ligeledes lydbogen indenfor en overskuelig fremtid.

Glæd dig – den har fået fine ord med på vejen. En læser skrev følgende til mig:

“Pragtfuld bog, jeg har været i den heldige situation, at have influenza, så jeg har ligget i sengen i 4 dag og hørt din bog.

Personerne står lysende klare, deres følelser brænder sig ind i en. Jeg har billeder inde på min nethinde, af husene, når de sidder i toget, ja af det hele, jeg tror det ville blive en rigtig god film. Så jeg håber du får tilbudt filmatisering.

Glæder mig til fortsættelsen.”

Sådan en udmelding kan man jo ikke andet end blive glad for!

Tag en smagsprøve på lydbogen her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: