Mange tak til alle de læsere som skriver til mig

Det er dejligt at høre fra mine læsere, jeg bliver virkelig motiveret til at skrive. Her kommer en mail jeg modtog fra Jytte igår, som jeg gerne vil dele. Det var virkelig skønt at modtage den.

Hej, tusind tak for en super oplevelse med din nye bog “når solen står højest”, læste med stor glæde “vent på mig Marie”, nu har jeg det som om jeg har mistet en god ven, fordi bogen nu er lagt på plads, glæder mig usigelig til “efter mørke kommer lys”. Bor selv i Sommersted, så jeg er lidt med rund,t når der i bogen skal hentes slægtninge på banegården, det er dog mange år siden der sidst holdt tog der. Mange hilsner og tak fra Jytte

NaarSolenStaarHojest_forside_lille

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: