Måske skulle jeg have bestilt flere plakater :-)

D. 7/12 holder jeg foredrag på Graasten bibliotek med efterfølgende signering i boghandlen – det bliver et meget spændende arrangement.

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ny som forfatter – og man lærer hele tiden. Jeg fik trykt mine plakater i sidste uge, og måske skulle jeg have bestilt flere end jeg valgte. Graasten bibliotek vil gerne have tilsendt 6 A4 plakater og 3 A3. Men det er jo herligt! Jeg skal meget snart have trykt nogle flere – for der skal jo osse være til mit release party … og alle de boghandlere der mangler 🙂

Jeg holder meget af positive problemer.

Vil du se plakaten? Så kommer den her:

plakat_v13

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: