Hvordan kommer jeg i medierne?

Efter boghandler tourneen ringede jeg til adskillige aviser og tv-kanaler. Flere lokalaviser i Sønderjylland var ret interesserede at at skrive noget om emnet – da bogen handler om Sønderjylland. Jeg fik ret hurtigt tilpasset noget pressemateriale med Q/A’s som man nemt kunne lave en artikel udfra. Desuden sendte jeg dem et billede, radioklippet og ebogen, og ret hurtigt fandt jeg ud af, at man heller ikke skal være nærrig med sine bøger –  det hjælper på villigheden til at skrive en artikel – hvis man sender en bog.

I skrivende stund har jeg haft en artikel i Dagbladet Roskilde, Sønderborg ugeavis og endelig er jeg blevet nævnt i Berlingeren 🙂 Jeg har gang i en del lokalaviser i øjeblikket så jeg forventer minimum 5 artikler mere de kommende uger. Jeg har faktisk kun artiklen fra Sønderborg, som jeg straks vedhæfter her:

sønderborgugeavis

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: