Drømmer jeg? Var det virkelig DR der ringede?

Bolette fra Gopubli.sh havde nævnt noget om, at hun havde hørt om en journalist fra DR – som gerne ville i kontakt med en selvudgiver. Ad omveje fik jeg fat i mandens navn og nummer, og skyndte mig at ringe til ham en torsdag. Han sagde, han ville vende tilbage først på ugen – og jeg var ved at miste modet, da det blev torsdag. Men så ringede han pludselig og spurgte, om jeg kunne komme i radioen dagen efter til et direkte interview. De ville ringe mig op fra studiet i Åbenrå,  men jeg sagde, at jeg ville møde op personligt – da jeg alligevel skulle til Sønderjylland dagen efter. Det skulle jeg faktisk! Hvor heldig kan kan være! Jeg havde planlagt min boghandler tourné netop denne dag. Hør resultatet af udsendelsen her:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: