Aviser deler artikler

For noget tid siden blev jeg interviewet af Dagbladet Roskilde – som er en del af en større gruppe under Sjællandske medier. Artiklen blev udgivet i avisen 22/10. Men det betyder ikke, at den kun publisheres i den avis!

Til min store glæde har jeg netop fundet ud af, at artiklen også blev bragt i “Nordvestnyt” som man får i Holbækområdet d. 25/10 og også i “Vestsjællandske” under samme gruppe. Tja – så det viser, at man kan være endnu heldigere end man troede 🙂 Det kan altså være en fordel for dig som forfatter, hvis du gerne vil i medierne, at kontakte en af disse aviser – som er under en paraply. Jeg håber artiklen kommer endnu videre.

Du kan se den her:

Dagbladet

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: