Arrangementer på biblioteket

I forbindelse med min signering i Graasten d. 7/12 har vi lavet et dobbelt arrangement. Først er der foredrag på biblioteket fra 10-11 og derefter er der signering i boghandlen fra 11.30 til 13.00. Lokalavisen laver en artikel, som fortæller om begge dele. Jeg glæder mig meget – ikke mindst er det spændende fordi en del af min bog foregår i Graasten.

Ideen med biblioteket er boghandlerens – det er jo en win-win. Jeg blev selv inspireret af det og kontaktede Tønder bibliotek, som ikke har foredrag om lørdagen, til gengæld lovede de at lave en udstilling om første verdenskrig på biblioteket – og jeg sendte straks en bog og en plakat.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: