Stort interview om ‘Marens vilje’ i JyskeVestkysten 27/5 18

I dagens avis kan man læse hele 3 sider om Marens vilje og mit forfatterskab. Det er Mona Østerlund, der har interviewet mig, hvilket var en rigtig god oplevelse.

Linket til avisen kommer her: https://www.jv.dk/livsstil/Ny-roman-fortaeller-historien-om-den-soenderjyske-Mother-Teresa/artikel/2614125#

Mona Østerlund har forstået at stille nogle gode spørgsmål – her er to citater fra interviewet (= mine svar):

“Med historien om Maren har jeg det lidt på samme måde, som jeg oplevede, da jeg for år tilbage besøgte Anne Frank-museet i Amsterdam. Jeg blev meget rørt og følte trang til at græde, og det blev en kæmpe historie for mig, at mennesker sætter livet på spil for andre. ”

“Jeg tænker altid i bog, og det er virkelig fantastisk at få lov til at være så opfyldt af historier og være så glad for noget. Det er blevet en megapassion for mig, og jeg kan ikke finde noget bedre end at få lov til at skrive en god historie, siger hun.”

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: