Salg af filmoptioner til Helenes krig

Et nyt kapitel i mit forfatterskab er begyndt i dag! Mofibo og jeg har netop solgt filmoptionerne til Helenes krig I & II, min Mofibo original.

Jeg er meget glad – og virkelig spændt! Helenes krig har klaret sig rigtig godt. Den er i skrivende stund nomineret til ‘Bedste lydbog’ i Roman kategorien og er desuden ved at blive oversat til spansk, med udgivelse i Spanien og Mexico for øje. Jeg forventer at papirudgaven udkommer senere i 2020.

Kryds fingre for mig … resten af december 2019 kan du også stemme på bogen, følg dette link (tryk på ‘hjem’ og find ‘Roman’)

https://awards.mofibo.com/dk/da/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: