Ny sæson af Helenes krig.

D. 28/2 19 udkom 2. sæson af Helenes krig på Mofibo og Storytel.

Bagsideteksten lyder sådan her:

I sæson to af den spændingsfyldte og fængslende historiske roman, ‘Helenes krig’, bliver Helene presset på alle fronter.

I sommeren 1944 er Helene stort set holdt op med at komme på universitetet, fordi arbejdet i modstandsgruppen tager al hendes tid. Men meget tyder på, at der er en stikker i i blandt dem, og Helene er under mistanke. Hun vil gerne stoppe det illegale modstandsarbejde, men er bange for, at hun så vil blive yderligere mistænkt. Samtidig er hun stadig forelsket i den tyske soldat, Johan, som modstandsgruppen under ingen omstændigheder må kende noget til. Deres forhold er dog ikke uden problemer. Ikke alene er det sjældent, de har mulighed for at se hinanden, hun er også usikker på, om det er Johan, der har sladret om et mislykket attentat til tyskerne.

Med tiden bliver det nærmest en besættelse for Helene at blive renset for mistanken om at være stikker. Det kan hun kun blive ved selv at finde den angiver, der er skyld i det hele. Hvordan gør hun det? Og har hun og Johan overhovedet nogen fremtid sammen?

‘Helenes krig’ er en levende og varm fortælling om en ung kvindes livsvilkår, kærlighedsudfordringer og overlevelse i et Danmark presset af den tyske besættelsesmagt og præget af en mandsdomineret hverdag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: