Laver du plakater? Signerer du?

På min boghandler tour spurgte de næsten alle sammen, om jeg havde en plakat. En plakat?! Jeg svarede naturligvis – “selvfølgelig” og ringede straks til min grafiker Annemette som gik igang med plakaten. Den rigtige er så tung, at den ikke kan uploades – men du får en mindre tung version her. En rundringning til “mine” boghandlere viste at de alle ville have plakater – det varierede lidt om det skulle være A2 eller A3

Desuden blev jeg spurgt om jeg signerer bøger – og det gjorde jeg naturligvis. Dilemmaet er at der er laaangt til Sønderjylland.

Foreløbig har jeg arrangeret 5 signeringer: Haderslev, Roskilde, Tønder, Gaasten og Sønderborg og jeg har været nødt til at sige nej til nogen.

 

Plakaten: plakat_v13

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: