Første kontakt med forlag

Da jeg havde arbejdet med min bog et par år sendte jeg den til Gyldendal – og jeg var heldig at få et langt begrundet afslag. Siden fandt jeg ud af man man ofte ikke får begrundede afslag – så det lærte jeg at værdsætte. Det begrundede afslag viste, hvad jeg skulle rette op på, og det gik jeg igang med. Forlaget foreslog også, at jeg tog kontakt til Irene Pedersen – som underviser på forfatterkurser og som kommenterer manuskripter. Forlaget var begejstret for min ide med bogen, men påpegede, at jeg skulle arbejde med ‘show it- don’t tell it’ og jeg skulle arbejde med min skrivestil, der var for fortællende.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: