Foredrag i september (2016)

Måske ses vi
d. 14/9 på Folkeuniversitetet Bispen, Bispebroen 3, Haderslev kl 19-21 i Achelissalen.
d. 20/9 Vindinge Kultur Center, Vindinge, Roskilde 19.30-21.30
Begge arrangementer er åbne for offentligheden, og alle er hjerteligt velkomne 

Du kan læse mere om foredrag under fanen ‘foredrag’. Helt kort så holder jeg et historisk foredrag om tiden mine bøger foregår i, ikke mindst om min farfars oplevelser under første verdenskrig, og hvad der i øvrigt inspirerede mig til at kaste mig ud i det at skrive bøger. Endelig vil jeg også fortælle om min seneste bog ‘Frihed og ære’ og processen bag den. Håber at se dig.

Billedet er fra Askov Højskole, foråret 2016.

askov justeret

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: