Foredrag på Folkehjem 21. oktober 2021

Tusinde tak til Sprogforeningen for en virkelig dejlig dag. Jeg havde fornøjelsen af at holde foredrag sammen med 3 andre, og det var en stor oplevelse. Stedet er fantastisk! Hvis I ikke allerede har været der – så tag dertil blot for at se de skønne rum og mærk atmosfæren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg glæder mig stadig over sprog- og kulturprisen som jeg fik i 2019. Der var tid til, at jeg fik mulighed for at se minder på Folkehjem, som både har mit portræt hængende og mine bøger. Jeg hang i fornemt selskab blandt andre prismodtagere. Dejligt! Se nogle af de fine billeder fra Folkehjem her.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: