Få tilsendt mit nyhedsbrev

Følg med i mit forfatterskab.
Jeg planlægger at sende et nyhedsbrev ud til mine trofaste læsere og andre interesserede, hvor du kan følge med i mit forfatterskab. Du vil blive opdateret på nuværende og kommende projekter, og hvad der ellers rører sig indenfor mine skriverier. Det kommer ikke mindst til at handle om min nye bog ‘Frihed og ære’ som udkommer i midten af september.
For at modtage nyhedsbrevet skal melde dig til her på hjemmesiden, under faneblad ‘kontakt’.
Har du lyst til at deltage i en konkurrence, hvor du kan vinde en af mine bøger efter eget valg, gå da ind på min facebookside www.facebook.com/ventpaamigmarie og like et opslag magen til dette samt min side (hvis du ikke allerede har gjort det). Du holdes opdateret om lodtrækningen på facebook, den foregår søndag d. 7. august 2016.
Hilsen PJ (1)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: