‘Efter mørke’ – udkommer til september

Den 3. bog i trilogien omkring familien Andersen udkommer til september. Du kan allerede nu forudbestille den via denne hjemmeside.

Her får du et kort resumé af, hvad bogen handler om:

Vi befinder os i Graasten under 2. Verdenskrig, hvor vi følger familien Andersen. Anders og Marie har genfundet kærligheden og finder styrke i hinanden. Datteren Jenny gifter sig med frihedskæmperen Magnus, og livet får en ganske anden drejning, end hun havde forestillet sig. Broderen Carl er eftersøgt af Gestapo og må flygte til Sverige og siden USA.

’Efter mørke’ er en bevægende kærlighedsroman og en selvstændig fortsættelse til ’Når solen står højest’. Bogen skildrer den dystre tid under besættelsen, hvor danskerne rykkede tættere sammen og fandt ekstra overskud til at hjælpe hinanden. Familien gennemgår adskillige prøvelser og glæder sig sammen med millioner af landsmænd, den dag de får deres frihed tilbage. Det bliver dog ikke lige nemt for alle familiemedlemmer at få hverdagen til at fungere efter krigen. Mørket truer med at opsluge alt.

’Efter mørke’ er en handlingsmættet familiekrønike, som på samme tid beskriver et stykke spændende Danmarkshistorie i ’40’erne. Bogen er den 3. i serien om familien Andersen.

Om ’Vent på mig Marie’ skrev pressen:

Berlingske tidende, Bent Blüdnikow: ”… denne autentiske roman, der både giver indtryk af blodige slag ved fronterne og af hjemmelivet i Graasten, hvor Marie længes efter soldaterkæresten. I modsætning til andre bøger om Første Verdenskrig ender den med håb.”

Om ’Når solen står højest’ skrev:

Folkebladet, Arne Mariager: ”En rigtig god gammeldags familieroman”. 

Dansk Biblioteks Center, Jette Landager: ”Jeg blev mindet om tv-serien Matador”.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: