Bogsignering i Gråsten med spændende overraskelser

Fredag d. 16/9 – dagen efter udgivelsen af ‘frihed og ære’ var jeg på bogsigneringsbesøg i Gråsten boghandel. Her blev jeg meget overrasket over at der stod flere af Christian Fries familiemedlemmer og ventede på mig – ligesom Jørgen Hoeck kom forbi, hvis far var barndomsven med Christian. Jørgen havde et helt fotoalbum med med billeder af frihedskæmperen samt en artikel fra 1945 om V2-raketter som jeg meget gerne ville have set under udarbejdelsen af bogen. Det var en rigtig dejlig dag og med en meget fin interesse for min bog – hvilket jeg naturligvis var meget glad for. dagen blev foreviget med interviews og billeder fra den lokale presse – som nok snart kan ses i Gråsten Lokalavis.img_1049img_1041

img_1042 img_1038 img_1039 img_1040

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: