Bogmesse i Bella Centeret 2019

Bogmesse?Kære alle jeg håber de af jer, der kommer på Bogmesse har lyst til at besøge mig. Jeg findes på Newpub standen/området hele lørdagen. Standen består af mange enkeltforfattere og befinder sig i forhallen lige efter indtjekningen. Jeg befinder mig i en lille stand på ‘ruten til hal E- og C-‘ (til højre for indgangen). Jeg fortæller gerne om min nye bog ‘Genforening’ som er på trapperne. God messe til alle som planlægger at komme.

Her er lidt billeder fra de foregående år, hvor jeg blandt andet mødte min fantastiske bogoplæser Klaus Elmer og Bogfidusen allias Camilla Laugesen. Mon ikke jeg møder dem igen i år?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: