1/11 22 udkommer Mathilde & Andreas

D. 1/11 22 udkommer min nye roman ‘Mathilde & Andreas’. Her kommer en lille teaser

BAGSIDETEKST

Vil de nogensinde mødes i friheden?

Mathilde vokser op i Aabenraa i 1960’erne, en bekymringsfri tid fuld af forandringer. Kvindefrigørelse og kollektiver er kun lige om hjørnet. Men da Mathilde får en tragisk ulykke tæt ind på livet, rammes hun af modløshed. For at finde adspredelse tager hun på en tur til det opdelte Berlin med sin far, som er journalist, og her møder hun ved et tilfælde den jævnaldrende, Andreas.

Andreas’ opvækst i DDR er i modsætning til Mathildes præget af en stor frihedslængsel. Andreas er professionel svømmer, og staten har øjnet ham som en frontfigur for den kommunistiske ideologi. Men hvad er Andreas’ drøm? Og kan han udleve den i et land, der er nødt til at bygge mure for at holde på sin befolkning?

Da Mathilde og Andreas møder hinanden, knyttes et bånd på tværs af tid og grænser. Og som tiden går, føler de sig begge holdt fanget af livets omstændigheder og fortidens fortielser.

Mathilde & Andreas er tredje og sidste fritstående bind i Pernille Juhls danmarkskrønike, som indledtes med Dagmar & Johannes og blev fulgt op af Sara & August. En fortælling om ukueligt håb om frihed og kærlighed under den kolde krig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: