Indie books – initivet med Gopubli.sh, Newpub & Arnold Busck

Indie books gik i luften d. 2. september – og jeg begyndte at have dialog med Bolette Rud Pallesen på Gopubli.sh d. 29. august. Jeg havde ufattelig travlt – nåede ikke at være med til åbningen i Arnold Busck boghandel på Købmagergade – men jeg kørte for fulde omdrejninger. Forsiden skulle ændres – billedet vi havde anvendt til draften – kunne vi ikke finde på nettet, hvor vi skulle købe rettighederne til det. Anne Mette Møller Hartelius min gode veninde og grafiker havde ufatteligt travlt på jobbet – og samtidig skulle hun arbejde hårdt for at blive færdig med mit omslag. Jeg selv kæmpede med bogopsætningen for hhv. ebog og papirbog – og det var virkelig ikke nemt. Midt i presset for at komme hurtig ud for at være med i Indie books tog jeg til Indien på forretningsrejse 1. september. Åh, hvor var det stresset – men jeg fjerstyrede min mand Henrik, som fandt billeder på Getty (og betalte i dyre domme for det!) Og forsiden var færdig da jeg kom hjem.

D. 11/9 havde jeg et prøvetryk af bogen, som min omhyggelige grafiker godkendte – og d. 17. september kunne jeg hente 10 færdigtrykte bøger til Arnold Busck boghandel – som jeg nåede at levere dagen før det næste Newpub initiativ som foregik i boghandlen – det handlede om promovering.

jeg var rigtig tilfreds med bogens omslag:

VentPaMigMarie_ebogVentPaMigMarie_v1

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: