Avisartikler – anskaf et offielt foto

Mange aviser, der ligger lidt væk, vil som tidligere omtalt gerne have tilsendt noget fortygget materiale. Måske er der nogen, der kan bruge mit til inspiration? Jeg vedhæfter det her – det er bare en slags Q/A, som avisen kan klippe i. Mit indtryk er, at lokalaviser ikke gør det så meget i interviews. Foreløbig er jeg blevet interviewet af Dagbladet Roskilde (artikel 22/10) og har en aftale om interview med Glamsbjerg avis (Fyn hvor jeg er opvokset) – andre aviser bruger materialet, jeg sender. Se f.eks artiklen fra Sønderborg ugeavis. Jeg venter en del flere artikler som er aftalt (Graasten, Sønderborg, Haderslev, Tønder (flere) og Roskilde) – dem kan jeg nævne senere, når de kommer. Nogle gange ændrer jeg lidt på mine Q/A alt efter hvilken avis det er, f.eks det jeg sendte til stedet, hvor jeg er vokset op.

Nå pointen er – at ud over Q/A, skal jeg sende et foto – og hidtil har jeg sendt et lidt amatøragtigt et – måske derfor valgte Sønderborg avis at sætte et kæmpe billede af min bog ind i stedet – men det var naturligvis glimrende 🙂 Det korte af det lange er, at jeg igår fik taget et ‘officielt’ foto hos en fotograf – som skal bruges til pressen fremover. Jeg vedhæfter det her – hvis nogen vil se det – når jeg får det. Billedet skal naturligvis også lægges ind på hjemmesiden under “Presse” så aviser evt. selv kan downloade det.

sønderborgugeavisPresse info

_DSC7488-3 (1)

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Ønsker du et foredrag? En signeret bog eller bare kontakt?

Skriv din mailadresse her, så kontakter jeg dig: