BØGER PÅ VEJ

12. September 2018 udkom ‘Helenes krig på Mofibo & Storytel

‘Helenes krig’ er en såkaldt ’Original’, den findes på lyd og ebog. Hvis du har lyst til at høre serien, men ikke har abonnement, kan du anskaffe dig et gratis 14-dages prøveabonnement, og ønsker du ikke at forsætte, kan du blot opsige abonnementet inden prøveperiodens udløb.
Kort fortalt handler bogen om Helene, som læser på Københavns Universitet under 2. verdenskrig. Helene finder sig godt til rette i studiemiljøet, og efterhånden kommer hun ind i en modstandsgruppe. Gennem besættelsestiden tilspidses karakteren af de aktiviteter, gruppen gennemfører. Ikke alene udsættes Helene for stor fare, hun stilles også overfor nogle urimeligt svære valg. Skal hun vælge kærligheden eller modstandsgruppen? Ingen af valgene er ufarlige.
Følg med på facebook: www.facebook.com/ventpaamigmarie

Og hvad arbejder jeg så på lige nu?

Jeg er blevet så glad for ‘Helenes krig’ at jeg i øjeblikket arbejder på Sæson 2 – som vi forventer udkommer til foråret 2019.

1. juni 2018 udkom Marens vilje.

I 1882 blev en af Danmarks store kvindeskikkelser, Maren Sørensen, født i Ål, Vestjylland. Hun var på mange måder forud for sin tid og kunne smykke sig med titler som sygeplejerske, frihedskæmper, frimenighedspræst og kvindesagsforkæmper. I 1952 blev hun belønnet med ridderkorset for sin enestående indsats i grænselandet.

 

Lydbogen til ‘Marens vilje’ indtales af Klaus Elmer og udkommer samtidig med ebogen og papirudgaven 1. juni 2018.

 

 

 

 

 

 NYHED

‘Frihed og ære’ udkom på tysk i juni 2018 udgivet af Lindhart & Ringhoff

Bogen er oversat af Patrick Zöller

Følg med her på min hjemmeside, eller på facebook: www.facebook.com/ventpaamigmarie

Jeg har den glæde, at mange læsere skriver til mig. Det er opmuntrende at høre jeres mening om mine bøger, så skriv endelig, hvis du har noget på hjerte:  mail@pernille-juhl.dk.