Pernille Juhl | BØGER PÅ VEJ - Pernille Juhl
33
page-template-default,page,page-id-33,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BØGER PÅ VEJ

1. juni 2018 udkommer Marens vilje.

I 1882 blev en af Danmarks store kvindeskikkelser, Maren Sørensen, født i Ål, Vestjylland. Hun var på mange måder forud for sin tid og kunne smykke sig med titler som sygeplejerske, frihedskæmper, frimenighedspræst og kvindesagsforkæmper. I 1952 blev hun belønnet med ridderkorset for sin enestående indsats i grænselandet.

 

Lydbogen til ‘Marens vilje’ indtales af Klaus Elmer og udkommer samtidig med ebogen og papirudgaven 1. juni 2018.

 

 

 

I øjeblikket skriver jeg på en historisk serie for Mofibo & Storytel – en såkaldt ’Original’. Vi forventer, at serien udkommer til efteråret 2018, hvor serien kan høres på Mofibo og Storytel.
Kort fortalt handler bogen om Helene, som læser på Kø-benhavns Universitet under 2. verdenskrig. Helene finder sig godt til rette i studiemiljøet, og efterhånden kommer hun ind i en modstandsgruppe. Gennem besættelsestiden tilspidses karakteren af de aktiviteter, gruppen gennemfører. Ikke alene udsættes Helene for stor fare, hun stilles også overfor nogle urimeligt svære valg. Skal hun vælge kærligheden eller mod-standsgruppen? Ingen af valgene er ufarlige.
Følg med på facebook: www.facebook.com/ventpaamigmarie

 

NYHED

‘Frihed og ære’ udkommer på tysk omkring maj 2018

Bogen er oversat af Patrick Zöller

Følg med her på min hjemmeside, eller på facebook: www.facebook.com/ventpaamigmarie

Jeg har den glæde, at mange læsere skriver til mig. Det er opmuntrende at høre jeres mening om mine bøger, så skriv endelig, hvis du har noget på hjerte:  mail@pernille-juhl.dk.