Pernille Juhl | BØGER PÅ VEJ - Pernille Juhl
33
page-template-default,page,page-id-33,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

BØGER PÅ VEJ

15. september udkommer fortsættelsen til trilogien om familien Andersen.

Året er 1953. Ingrid har fået en ny start på sin opvækst hos sin mor og hendes nye mand væk fra sin alkoholiske og nervesvækkede far. Alligevel er livet ikke kun godt. Familien har adskillige ubehagelige, historiske begivenheder i bagagen, som de gør det bedste for at glemme. Men kan man det?

’Det usagte’ er en stærk og bevægende fortælling om mennesker, som formår at udvikle og kæmpe sig ud af hverdagens fastlåste mønstre. Romanen er en handlingsmættet familiekrønike, som beskriver et stykke spændende Danmarkshistorie i ’50’erne og 60’erne. Vi oplever familiens menneskelige samt sårbare sider, og datteren, Ingrid, som gradvist optrævler familiehistorien. Hvem ville have troet, at den indesluttede datter kunne ændre en hel familie?

Lydbogen til ‘Det usagte’ indtales af Klaus Elmer og udkommer samtidig med papirudgaven 15. september 2017.

 

 

NYHED

‘Frihed og ære’ udkommer på tysk omkring december 2017

Bogen oversættes af Patrick Zöller

For tiden skriver jeg på en roman om Maren Sørensen en autentisk kvinde.

Maren Sørensen var en spændende kvinde, som levede fra 1882 til 1957. Tager man til Sønderjylland den dag i dag, er hun stadig kendt af mange. Maren Sørensen gjorde det til sin livsgerning at hjælpe syge, fattige og ensomme i Sønderjylland og ikke mindst Sydslesvig. Hun er især kendt for sit mangeårige virke som plejemor på Børnenes Helsehjem i Sdr. Vilstrup samt for etableringen af Valsbøl Hus i nærheden af Flensborg. Maren Sørensen var sygeplejerske og frimenighedspræst og blev hædret med ridderkorset i 1952. Jeg forventer, at bogen udgives i september 2018.

Følg med her på min hjemmeside, eller på facebook: www.facebook.com/ventpaamigmarie

Jeg har den glæde, at mange læsere skriver til mig. Det er opmuntrende at høre jeres mening om mine bøger, så skriv endelig, hvis du har noget på hjerte:  mail@pernille-juhl.dk.